Helårshuse

Find dit nye Danhaus-hus

Byg nyt hus med Danhaus

Mulighederne er rigtig mange, når du bygger hus med Danhaus. Vi hjælper dig med at finde præcis det hus, som passer til din familie og din byggegrund. Se de forskellige modeller af typehuse herover, og ved at klikke i menuen til venstre.

Her på siden kan du se vores brede og alsidige udvalg af modeller og typehuse, som du kan bruge som udgangspunkt og til inspiration, når du skal i gang med at bygge dit drømmehus. Vores dygtige arkitekter har slået stregerne ud fra deres erfaring med forskellige familietypers krav og ønsker til et nyt hjem. Så der er sikkert en model, som imødekommer dele af, eller måske alt det, som er vigtigt for dig, når du skal bygge dit drømmehus.

Byg et hjem for livet

Når du vælger at bygge et typehus med Danhaus, vælger du et holdbart kvalitets hjem, som kan holde rigtig mange år frem i tiden. Så husk at tage fremtiden med i dine tanker, og forestil dig, hvordan rummene kan udnyttes når børnene bliver større, flytter hjemmefra – og de kommer hjem på besøg med deres egne familier. Mulighederne er uendelig mange, og vores løsninger er fleksible, så du kan få lige de rammer du ønsker dig til de næste mange år sammen med din familie.

Vælg en energivenlig løsning, når du bygger nyt hus

Når du bygger dit nye hus med Danhaus, har du mulighed for at vælge løsninger med alternativ energi som f.eks. jordvarme og solenergi, som både gavner miljøet og din pengepung.
Ring til os og hør mere om dine muligheder for at få alternative energikilder i dit nye hjem.

Typehus priser

Vil du have et overblik over priser på nyt hus, er du velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om dine muligheder for at bygge nyt hus.Website: Co3